loading

Lütfen bekleyiniz.

YILDIZLAR SSS HOLDİNG

Yıldızlar SSS Holding

Söğüt Seramik adıyla 1973 yılında kurulan tesise 2000 yılında ortak olunmuş, 2003 yılında da tamamı satın alınmıştır. Tesis, daha sonra Söğütsen Seramik adını almıştır. 2011 yılında yine Söğüt’te bulunan Anatolia Seramik San. A.Ş. satın alınmış ve tesisin adı Söğütsen Seramik A.Ş. Ertuğrul Gazi Şubesi olarak değiştirilmiştir.

2000 yılında İnşaat Şirketi kurulmuştur. Beton santrali, kırma beton eleme ve yıkama tesisleri, beton prekast elemanları ile Cevher Zenginleştirme Tesislerine ait atık depolama alanları bu şirket tarafından inşa edilmektedir.

2001 yılında, Söğütsen Seramik A.Ş.’nin ürettiği seramiklerin iç piyasaya ve yurt dışına ihracatını yapmak amacıyla 3S Madencilik Seramik İnşaat Nakliyat A.Ş. kurulmuştur. Bu şirket, ayrıca, grup şirketlerin ürettiği metalik madenlerin ihracatını da yapmaktadır.

Y.K. Başkanımızın Mesajı

Her alanda olduğu gibi ticaret hayatında başarıya ulaşmanın temelinde; öncelikle azim, kararlılık, doğru stratejik planlamayla doğru hedef belirleme ve belirlenen bu hedefe ekip anlayışı içerisinde tüm çalışanlarla birlikte yürümek vardır. Tüm bu kurallar ile hangi şart ve ahvalde olursa olsun çalışanların mutluluğu, tartışmasız vazgeçilmezlerim olmuştur.

Grubumuzun faaliyet alanlarını ağırlıklı olarak; “Madencilik”, “Seramik-Granit” ve “Enerji-Petrol” sektörleri oluşturmaktadır. Bunların yanı sıra inşaat, nakliye, sigorta, turizm vb. sektörler de ticari iştigal alanlarımız arasında yer almaktadır.

Kalkınmakta olan ülkeler için, doğal kaynakların beraberinde insan kaynağı da önemli bir faktördür. Zira, yer altı ve yer üstü kaynaklara sahip olan ülkeler değil; bunları işleyebilen, endüstrilerinde kullanabilen ya da bunlardan elde ettikleri kaynakları başka alanlarda yatırıma dönüştürebilen ülkeler gerçek anlamda gelişme sağlayabilmişlerdir.

Bu itibarla; Yıldızlar SSS Holding Grubu olarak insan kaynağını hep ön planda tutmaktayız. Kurumsal yapılanma ve çalışmalarımızda uluslararası standartlarda yönetim anlayışını esas almakta ve ekip çalışmasına önem vermekteyiz. Grup şirketlerimizin hedefi, daima kendi alanlarında fark yaratmak olmuştur. İlk günden itibaren korunan iş ahlakı ve müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutma prensibimiz ile gelişime ve yenilenmeye verdiğimiz önemin sonucudur ki, Grup şirketlerimiz ulusal düzeydeki rekabetin ötesinde uluslar arası piyasada yerini almaya başlamıştır.

Başarıya ulaşmanın zahmetli olduğunu bilerek yola çıktık. Bu zahmetli yolda, en büyük ve en değerli desteği çalışma arkadaşlarımızdan almaktayız.

En kalbi duygularımla, hepsine müteşekkirim.

Sebahattin Yıldız
Yönetim Kurulu Başkanı

Tarihçe

YILDIZLAR SSS HOLDİNG Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin YILDIZ, ticaret geleneğine sahip bir ailenin üçüncü kuşak temsilcilerindendir.

TİCARET HAYATINA İLK ADIMTİCARET HAYATINA İLK ADIM

Sebahattin YILDIZ, 1972 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi tesislerindeki taahhüt ve inşaat işleri ile genç yaşta ticaret hayatına atılmıştır. 1983–2000 yılları arasında inşaat, yol ve taahhüt işleriyle iştigal etmiştir.

SÖĞÜTSEN SERAMİK FABRİKASI

Söğüt Seramik adıyla 1973 yılında kurulan tesise 2000 yılında ortak olunmuş, 2003 yılında da tamamı satın alınmıştır. Tesis, daha sonra Söğütsen Seramik adını almıştır. 2011 yılında yine Söğüt’te bulunan Anatolia Seramik San. A.Ş. satın alınmış ve tesisin adı Söğütsen Seramik A.Ş. Ertuğrul Gazi Şubesi olarak değiştirilmiştir. 2000 yılında İnşaat Şirketi kurulmuştur. Beton santrali, kırma beton eleme ve yıkama tesisleri, beton prekast elemanları ile Cevher Zenginleştirme Tesislerine ait atık depolama alanları bu şirket tarafından inşa edilmektedir.

2001 yılında, Söğütsen Seramik A.Ş.’nin ürettiği seramiklerin iç piyasaya ve yurt dışına ihracatını yapmak amacıyla 3S Madencilik Seramik İnşaat Nakliyat A.Ş. kurulmuştur. Bu şirket, ayrıca, grup şirketlerin ürettiği metalik madenlerin ihracatını da yapmaktadır.

Devamı İçin Tıklayınız..

Yönetim Kurulu

  Sebahattin Yıldız

Sebahattin Yıldız
Yönetim Kurulu Başkanı

 

Vahip YıldızVahip Yıldız
Y.K. Başkan Yardımcısı

Sinan YıldızSinan Yıldız
Üye

© 2024 Yıldızlar SSS Holding A.Ş.